Cégünk a mikro–, kis– és közepes vállalkozások működéséhez és fejlesztéséhez szükséges források előteremtésével foglalkozik. Tevékenységünk homlokterében a hazai és Európai Uniós lebonyolítású kutatás-fejlesztési pályázati források felkutatása és megszerzése áll.

Így szolgáltatási portfóliónk része:

  • a pályázati projektek előkészítése,
  • pályázatok megírása, valamint
  • az elmúlt évek piaci tapasztalatai és ügyfél visszajelzései alapján kiemelt figyelemmel a projektkezeléssel, pályázati menedzseléssel kapcsolatos tevékenységi kör.

Cégünknek alapítástól alapelve, hogy a pályázóink igényeit teljes körűen kiszolgáljuk, ennek érdekében már a kezdetektől foglalkozunk projektkezeléssel. Számos pozitív visszajelzés eredményeként egyre több időt és energiát fordítunk e tevékenységi körünk fejlesztésére, kiszélesítésére. Szolgáltatásaink fejlesztése során arra törekszünk, hogy sikeresen kitaláljuk és bevezessük azokat a hiánypótló szolgáltatásokat, technikákat, módszereket, amelyeket a hazai pályázatírással és kezeléssel foglalkozó versenytársaink egyáltalán nem vagy csak részben alkalmaznak, de mégis alapvető feltételei lennének egy professzionális szolgáltatásnak. Ennek a felismerésnek, illetve az évek során felhalmozott tapasztalatnak, tudásnak, egyedi know-how-nak, saját kidolgozású pályázatkezelési és adminisztrációs technikának, valamint az innovatív IKT technológiák támogatásának eredményeként alakítottunk ki egy olyan ügyfélbarát, professzionális szolgáltatási csomagot/portfóliót, mely hatékony, átlátható, nyomon követhető, az ügyfeleink által ellenőrizhető projektkezelést tesz lehetővé és amelyet a korrekt, hosszú távú együttműködés alapjának tekintünk.

The code supports auto hiding the scroll controls if the scroll area has insufficient content to necessitate scrolling.