Szolgáltatási transzparencia

Cégünk egyik alapfilozófiája a teljes átláthatóság megteremtése és biztosítása. Úgy gondoljuk, hogy a transzparencia célja nemcsak az, hogy ügyfeleink számára folyamatos hozzáférést biztosítsunk a projektjeik kezelésével kapcsolatos minden információhoz, hanem az is, hogy nyomon követhessék az egyes munkafolyamatokat és bele is láthassanak az ezekhez kapcsolódó anyagokba. E fenti célkitűzésünk elérését egy a jelenleg legnépszerűbb és legnagyobb felhasználói bázissal rendelkező tárhely szolgáltatás, a Dropbox biztosítja. A Dropbox egy olyan felhasználóbarát könnyen és egyszerűen használható fájlmegosztó szolgáltatás, mely online elérhetőséget és biztonságos tárolást tesz lehetővé. A biztonságos jogosultság kezeléssel rendelkező rendszer online elérhetősége teszi lehetővé, hogy a hozzáféréssel rendelkező ügyfél bármikor könnyen és gyorsan elérheti a projektmenedzsmenttel vagy pályázatírással kapcsolatos dokumentációit.

 

Ellenőrizhetőség - elszámoltathatóság

Fontos számunkra, hogy ügyfeleink tisztában legyenek és átláthassák, hogy a projekt kezelés során az egyes részfeladatok elvégzése mennyi időt vesz igénybe, amely a folyamatos ellenőrizhetőség mellett a könnyebb és átláthatóbb pénzügyi elszámolásnak is alapfeltétele. Cégünk a tavalyi év során vezette be a JobCTRL elnevezésű, az egyik legnagyobb magyarországi ügyfélszolgálati rendszerfejlesztő cég által kifejlesztett munkaidő nyilvántartó és ellenőrző rendszert. A hazai és a nemzetközi piacon is egyedinek és innovatívnak tekinthető JobCTRL szoftver folyamatosan méri és rögzíti, hogy munkatársaink az adott feladat elvégzésére mennyi időt fordítanak. A rendszer nagy előnye, hogy használatával az egyes munkafolyamatok elvégzéséről pontos időtartam ráfordításokat is tartalmazó jelentéseket tudunk ügyfeleink rendelkezésére bocsátani, amely lehetővé teszi akár a tisztán óradíjas szolgáltatásunk tényszerű, korrekt és ellenőrizhető elszámoltathatóságát.

 

Ügyfélbarát szolgáltatás

Üzleti mottónk: „Aláírásra előkészítve” találóan kifejezi, hogy szolgáltatásainkat milyen elvárások és elvek mentén alakítottuk ki. Célunk, hogy hatékony, professzionális pályázatírói és projektmenedzsment szolgáltatásunkkal maximális mértékben kiszolgáljuk és a projektkezelés tevékenységével járó feladatok, problémák, kellemetlenségek alól tehermentesítsük ügyfeleinket, akik így a projekt megvalósításával összefüggő szakmai teendőkre tudnak teljes mértékben koncentrálni. E cél elérésének érdekében arra törekszünk, hogy ügyfeleink asztalára a benyújtandó dokumentumok kizárólag aláírásra kész állapotban kerüljenek.

 

Munka alapú elszámolás

A pályázati piac sajátossága, hogy olyan feladatok esetén is előszeretettel alkalmazzák a százalékos, sikerdíj alapú árazást, ahol azt sem a munka jellege, sem a kockázatok nem indokolják. Éppen ezért törekszünk arra, hogy megteremtsük az elvégzett munka és az ezért ügyfeleink által kifizetett díjazás közötti egyensúlyt. Legújabb fejlesztéseink a piacon egyedülálló módon biztosítják a korrekt és arányos elszámolás feltételeit.

The code supports auto hiding the scroll controls if the scroll area has insufficient content to necessitate scrolling.